Рабінович: Супрун за свою реформу заслуговує кримінальну справу

28.05.2019 12:03   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Діяльність в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун повинна бути кримінально покарана. Про це в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» заявив глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» народний депутат Вадим Рабінович.

«Нікуди Супрун не виїде, тому що вона присмокталася до нашої країни як п'явка - п'є з неї кров і наживається на нещастях. Те, що вона створила з медичною реформою і продовжує творити, можна оцінити у великих томах кримінальних справ», - заявив парламентарій.

Політик зазначив, що Національна служба здоров'я України (НСЗУ) деактивувала понад 10,244 тис. декларацій з лікарями первинної ланки в Ірпені.

«У КП "Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги" було 10 244 липових декларацій з лікарями первинної ланки. І це тільки в одному закладі. Це означає, що вона змусила людей платити за безкоштовне медичне обслуговування, а гроші, які виділені на лікарів, йдуть на липові декларації. А ми з вами залишилися без медичної допомоги і ліків, зате з Супрун на чолі, яка їхати не хоче і ображається, що її не хочуть залишати в уряді», - підкреслив народний депутат.

Глава партії «Опозиційна платформа - За життя» пообіцяв, що зробить все, щоб Уляна Супрун не залишилася при владі.

«Я можу вам гарантувати, що якщо Супрун залишиться зараз, після парламентських виборів її не буде», - сказав він.

Парламентарій також нагадав про те, що в.о. голови МОЗ обіймає свою посаду незаконно.

«Я не хочу, щоб команда нового президента підтримувала тих, хто знищує мою країну і всупереч Конституції і законам України знаходиться на своїх посадах», - резюмував Вадим Рабінович.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews