Чернівчани просять облаштувати спортивно-ігровий майданчик на вулиці Ясській

28.05.2019 15:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вимога щодо облаштування спортивно-ігрового майданчику на розі вулиць Ясська-Проспект, зареєстрували на Єдинаому сайті електронних петицій.

"Просимо облаштувати сучасний спортивно-ігровий майданчик, який включав би в себе міні футбольне поле із штучною травою, обгороджене сіткою, спортивні тренажери для школярів та невеликий ігровий комплекс ( гірка, гойдалки, «лазалки») для дошкільнят та лавочка для мам- територія дозволяє .

Оскільки до території цього занедбаного майданчика прилягають 8 багатоповерхових будинків ( буд.13, 15 вул.Ясська, буд. 83, 85, 87, 89А просп. Незалежності, буд. 5 вул. Винниченка та буд. 189 вул. Головна, а також середня школа N20.

Наразі діти граються в зарослях бур‘янів та чагарників серед сміття, яке заносить вітром зі смітників, що в 5 м від майданчику, а на старих вкопаних у землю автомобільних шинах курять на перервах учні 20 школи", - йдеться у тексті петиції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews