На Буковині обмежать рух великогабаритного транспорту

29.05.2019 08:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

При підвищенні температури повітря понад 28° С буде тимчасово обмежено рух великогабаритного транспорту на дорогах області.

В.о. голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк підписав розпорядження «Про введення обмеження руху великовагових транспортних засобів дорогами загального користування» від 23 травня  року №510-р.
Згідно документу, з метою недопущення руйнування автомобільних доріг загального користування на період підвищення температури повітря понад 28° С буде застосовано тимчасове обмеження руху з 10.00 ранку до 22.00 вечора великовагових транспортних засобів дорогами загального користування області  загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більше, ніж  7 тонн.

На період обмеження руху буде визначено місця стоянок для великовагового транспорту на в'їзді в область та виїзді з міста Чернівців.

Детальніше - https://bukoda.gov.ua/uploads/orders/2019-05/5ceb9f3eeb458.pdf 

За матеріалами ЧОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews