Буковинця, з вини якого загинув мотоцикліст, затримали правоохоронці

29.05.2019 14:23   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Поліціянти затримали водія, котрий був винуватцем у трагічній ДТП на вулиці Галицький Шлях у Чернівцях, в якій зіткнуся мотоцикл та автомобіль.
 
Як повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, слідчі встановили, що 40-річний чернівчанин, керуючи авто «Opel Omega»,не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. Там він зіткнувся з мотоциклом «Honda» та з’їхав у кювет.
 
Від отриманих під час аварії травм 35-річний мотоцикліст загинув на місці автопригоди. Водія легковика з переломом ребер і закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували до лікарні. Четверо пасажирів автомобіля отримали незначні тілесні ушкодження і після огляду лікарів їх відпустили додому.
 
За фактом ДТП слідчі обласного управління Нацполіції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія іномарки затримано, вирішується питання про оголошення йому підозри.
 
Наразі триває досудове розслідування.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews