Рабінович: Влада, яка вже минає, робить все можливе, щоб приховати сліди своїх злочинів на Майдані

На думку політика, реконструкція вулиці Інститутської робиться для того, щоб приховати злочин.

30.05.2019 16:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Влада, яка вже минає, робить все можливе, щоб знищити сліди своїх злочинів на Майдані. Про це в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» повідомив народний депутат і глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович.

«На вулиці Інститутській, на якій відбувалися трагічні події, вирішили терміново розібрати всю бруківку. У планах - повністю розібрати дорожнє покриття, бордюри, асфальт, зелені насадження, змінити рельєф самої вулиці та побудувати там щось нове. Знаєте, хто ініціатор всього цього? Володимир В'ятрович та його Інститут національної пам'яті», - повідомив парламентарій.

Народний депутат впевнений, що ці дії - не що інше, як спроба приховати докази.

«На наших очах влада, яка вже минає, намагається знищити сліди, за якими ще можна відновити те, що відбувалося на Майдані. На наших очах відбувається приховування слідів злочину!» - підкреслив політик.

Глава партії «Опозиційна платформа - За життя» зазначив, що не залишить цю справу просто так.

«Здавалося б, влада каже про увічнення пам'яті Небесної сотні. А хіба для того, щоб увічнити пам'ять, треба знищити всю вулицю? Ні, вони ховають сліди злочину. Вважайте це офіційним депутатським запитом, і я його оформлю! Я вважаю, що реконструкція Інститутської вулиці - злочин, який скоюється для того, щоб віддалити нас від істини. А нам потрібно знати, хто стріляв, хто давав команди і хто за це буде відповідати», - резюмував Вадим Рабінович.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews