Петиція щодо термінового ремонту вулиці Київської у Чернівцях набрала необхідні голоси

03.06.2019 09:12   Джерело: acc.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Електронна петиція щодо термінового ремонту вулиці Київської набрала необхідну кількість голосів чернівчан. Тепер її мають розглянути в міській раді.

На сайті міської ради в розділі електронних петицій, звернення про ремонт критичного дорожнього покриття по вул. Київська набрало  255 голосів. 

"Мікрорайон Роша, що знаходиться в 10 хвилинах від центру міста, відрізаний від "цивілізації " - дорожнє покриття перешкоджає безпечному пересуванню на громадському та приватному транспорті, - пише автор Костіль Андрій Дмитрович.  Дорога знівечена ще з грудня 2018 року та станом на сьогодні (09.05.2019 - 6 місяців) перебуває в непридатному стані, існуюче покриття не підлягає ямковому ремонту, а капітальному ремонту!  Читати ще Місцеві дороги на 80% потребують капітального ремонту: О.Пуршага Проблемна ділянка: вул. Київська, 6 - вул. Київська, 36 (550 м.)  (додано фото ділянки)  Прошу депутатів міської ради, які безпосередньо проживають в даному районі (щонайменше з 10-ток чинних) відреагувати і вирішити це питання шляхом капітального ремонту ділянки. Страждають люди та транспорт!",- йдеться у повідомленні.

Оприлюднення відповіді не пізніше 13 червня 2019 р.

Станом на 2 червня петицію підписали 255 осіб з 250 необхідних.

За матеріалами https://acc.cv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: acc.cv.ua