Хлопчик, в якого стріляв п'яний патрульний, помер у лікарні

03.06.2019 20:01   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Про смерть п'ятирічного хлопчика з Переяслав-Хмельницького, повідомили у лікарні Києва, д намагалися врятувати дитину.

Як повідомляє "Канал24", сьогодні серце п'ятирічної дитини перестало битися. Варто нагадати, що 31 травня до Переяслав-Хмельницької лікарні госпіталізували хлопчика із черепно-мозковою травмою. 

Однак, медики діагностували у дитини кульове поранення. Правохоронці з місця інциденту вилучили гільзи від "Флобера" та пластикові стакани. Пізніше, працівники ДБР затримали двох підозрюваних. Ними виявилися патрульні поліцейські. 

 

Під час обшуку вдома у одного з патрульних було виявлено пстолет марки "Флобер". Відомо, що на момент трагедії обидва підозрюваних були нетверезі та поза службою. За словами одного із затриманих, вони не пам'ятають, яким чином споцілили у дитину. 

Відтак з'явилася версія, що один з поліцейських, яких затримали, «пристрілював» рушницю у дворі та випадково влучив на подвір’я, де в цей час гуляла дитина. 
 
Двом працівникам патрульної поліції Переяслав-Хмельницького Київської області, які поцілили в дитину з вогнепальної зброї, повідомлено про підозру. 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews