На Буковині у чотирьох районах ввели стан надзвичайної ситуації

09.06.2019 07:47   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька
Сьомого червня Чернівецький обласний штаб техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на своєму засіданні розглянув ситуацію у Чернівецькій області і схвалив рішення про введення стану надзвичайної ситуації регіонального рівня у 4 районах області – Сокирянському, Новоселицькому, Сторожинецькому та Вижницькому.
 
Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.
 
Ці райони найбільше постраждали від сильних опадів упродовж останніх тижнів: спостерігалися підтоплення, зриви переходів, затоплення доріг, зсуви тощо.
 
Під час сьогоднішньої наради з прем’єр-міністром цим районам дано доручення до понедіка до кінця дня сформувати та подати всі кошториси для відшкодування втрат.
 
Разом із тим наголошено, що всі райони і області мають резервні фонди у розмірі не менше одного відсотка від загального фонду бюджету.
 
Також доручено областям терміново поповнити резерв паливно-мастильних матеріалів, гравійно-піщаної суміші, аби цілодобово бути напоготові до ліквідації наслідків негоди.
null
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews