Для прийомних батьків та батьків-вихователів провели Літню школу на Буковині

13.06.2019 08:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


10-12 червня 2019 року Чернівецький обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на базі ТРГК «Сонячна долина» провів навчання для прийомних батьків та батьків-вихователів.

Захід відбувся у форматі літньої школи та мав на меті підвищити виховний потенціал прийомних батьків та батьків-вихователів, обмін досвідом щодо догляду, виховання та розвитку прийомних дітей.

Також організація змістовного дозвілля і активного відпочинку разом із дітьми та іншими сім’ями сприяє профілактиці емоційного вигорання, створенню середовища для відновлення власних життєвих сил.

Під час навчання з батьками провели тренінгові заняття щодо функціонування прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, взаємодії батьків з дітьми, задоволення потреб у повноцінному розвитку особистості дитини, профілактики емоційного вигорання.

Для дітей було організоване дозвілля, проведені ігротеки.

У роботі Літньої школи взяли участь 4 дитячих будинки сімейного типу та 1 прийомна сім’я із Вижницького, Глибоцького, Заставнівського, Сторожинецького та Сокирянського районів.

За матеріалами ЧОДА.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews