У Чернівцях замість тролейбусів випустили автобуси

13.06.2019 10:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Замість тролейбусів №4, аби люди змогли доїхати до Кемпінгу, вирішили підсилити маршрут автобусами.
 
Через те капітальний ремонт вулиці Руської і заміну старих мереж на ділянці Сагайдачного-Шевченка, які розташовані глибоко під дорожнім покриттям, рух повністю перекрили. 
 
Через це змінився рух тролейбусних і автобусних маршрутів.
 
Так, зокрема тролейбус №4 курсує від зупинки «Гравітон» до зупинки «Музей народної архітектури та побуту» та у зворотньому напрямку,- пише promin.cv.ua.
 
Для комфорту чернівчан та гостей міста на цей тролейбусний маршрут від його початкової зупинки поблизу головного корпусу ЧНУ і до музею просто неба запустили два малих автобуси середнього класу.
 
Про це повідомив заступник начальника відділу транспорту, зв'язку та енергетики управління комунального господарства департаменту ЖКГ міської ради Ігор Кожуленко.
 
 
Задля того, аби містяни не плутали цей тролейбусний маршрут із автобусами №4, які курсують від вулиці Садової і до Цецино, на табличках буде позначка "4Т" (тролейбусний).
 
За матеріалами promin.cv.ua.
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews