Корупційна схема на Путильщині: депутат, в.о. голови сільської ОТГ та поліцейський роздавали землю за фіктивними заповітами померлих

13.06.2019 13:35   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

популярне


Правоохоронці розповіли подробиці корупційної схеми на півмільйона доларів.

Вчора представники УЗЕ спільно із Генпрокуратурою викрили посадовців Путильської ОТГ на масштабній корупційній схемі. Хабарників було затримано на отриманні хабара 200 тисяч доларів.

Загалом, посадовці вимагали від підприємця з Хмельниччини 500 тисяч доларів США за надання у власність 100 га землі на території одного з районів Чернівецької області.

Зокрема працівник одного з відділів поліції, депутат Путильської райради та в.о. голови сільської об'єднаної територіальної громади хотіли надати у користування землю підприємцю із земель запасу, шляхом складання фіктивних заповітів від померлих осіб.
 
Проводяться обшуки за місцем роботи та проживання фігурантів. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру всім учасникам групи.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews