Всеукраїнський форум мудрої молоді розпочався на Буковині

14.06.2019 21:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

14 червня 2019 року в Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбулося відкриття Всеукраїнського форуму мудрої молоді. Захід об’єднав  більше сотні молодих людей з усієї України.

Серед гостей форуму – в.о. голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк, представники Міністерства освіти і науки України, керівник Української академії лідерства Роман Тичківський, завідувач кафедри політології та державного управління ЧНУ ім. Ю. Федьковича Анатолій Круглашов, начальник управління молоді та спорту ОДА Богдан Вітовський.

«Дорогі представники найкреативнішої, найбільш активної частини нашого суспільства, шановні молоді співгромадяни! Мені приємно вітати Вас на Буковині, куди ви з'їхалися з усіх куточків України. Я радий бачити сьогодні представників Міністерства освіти і науки України, комітет ВРУ з питань освіти і науки. У нас створені хороші можливості, щоб поспілкуватися з вами про відповідальне лідерство, нові ідеї в нашій державі, побудувати тімбілдінг і нетворкінг», - зазначив Михайло Павлюк.

Він висловив думку, що мудра молодь  - це, перш за все, активна молода людина, не байдужа, а суспільно-прогресивна і успішна, яка цікавиться і бачить шляхи розвитку своєї держави у майбутньому, «дорожить зусиллями і розуміє ті жертви, які ми віддали на шляху до незалежності України».

«Ми одні з перших підписали меморандум про співробітництво з Академією лідерства у Чернівцях. Тож разом до нових і затребуваних ідей», – додав Михайло Павлюк.

Організатори заходу – Чернівецька обласна держадміністрація, Міністерство молоді та спорту України та Українська академія лідерства.

Довідково:

Українська Академія Лідерства – це програма особистісного та суспільного розвитку, новий формат навчання для випускників середніх шкіл, що триває 10 місяців і будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального виховання на основі цінностей. Завдання Академії – відібрати молодих людей з високим потенціалом до лідерства і дати найкращу підготовку, інструменти для розвитку, які дозволять розкрити себе, обрати свій шлях і в майбутньому практикувати відповідальне лідерство на благо своєї країни. Проект реалізується за підтримки Адміністрації Президента, Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України та фонду Western NIS EnterpriseFund.

За матеріалами ЧОДА.

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews