У Чернівцях залатали на дорогах більше 9 тисяч квадратних метрів ямок

22.06.2019 07:11   Джерело: chernivtsy.eu
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На  поточний ремонт доріг у Чернівцях цього року у загальному фонді  міського бюджету передбачено 15 мільйонів гривень. Це на  один мільйон  гривень більше, ніж торік,  і на п’ять мільйонів  гривень більше, ніж у 2017 році.

Про це  повідомили в департаменті житлово-комунального господарства  міської ради.

Окрім  того, ліквідацію аварійних вибоїн на дорогах міста цього року проводять також  за рахунок коштів, виділених на надання послуг з утримання вулично-шляхової мережі міста. Цього року на ці послуги з бюджету виділено 61 мільйон гривень, торік ця сума становила32,2 мільйона гривень. Послуги з утримання вулично-шляхової мережі надає комунальне підприємство міськШЕП.

Станом на 1 червня цього року  поточний ремонт виконано на площі 7,5 тисяч квадратних метрів. Торік на цю ж дату було ліквідовано  понад 7,3 тисячі кв.м, у 2017 році – 7,4 тис.кв.м. ямковості на дорогах.

Таким  чином, темпи виконання  поточного ремонту доріг у Чернівцях є стабільними. За 20 днів червня  поточний ремонт доріг виконано на площі 1,8 тисяч кв. м. Зокрема частково ліквідовано  ямковість на вулицях  Миколаївській (765 кв.м), Герцена (288 кв.м), Вірменській (169 кв.м.), Маяковського (60 кв.м.), Галицький шлях (198 кв.м), Білоруській (155 кв.м.), Машинобудівників (41 кв.м) та бульварі Героїв Крут (146 кв.м.).  

За матеріалами http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: chernivtsy.eu