Чернівчанка сама зняла гроші з кредитної картки, а поліцію запевняла, що їх вкрали

23.06.2019 10:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Жінка "забула, що зняла їх з картки.

Чернівецькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за обвинуваченням 39-річної чернівчанки у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.383 КК України (завідомо неправдиве повідомлення слідчому про вчинення злочину).
 
Під час судового розгляду встановлено, що у квітні 2019 року  обвинувачена самостійно зняла кошти зі своєї кредитної картки, а на наступний день звернулась до органів поліції з заявою щодо вчинення відносно неї кримінального правопорушення – крадіжки грошових коштів з банківської картки у розмірі 10 тис.грн. невідомими особами.
 

Суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між обвинуваченою та прокурором, призначив покарання у виді одногу року позбавлення волі та на підставі ст.75 КК України звільнив її від відбування покарання з іспитовим строком на один рік.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews