Буковинець знімав порно на території цукрового заводу. Суд виніс вирок порушнику

23.06.2019 13:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Засуджений займався сексом на території недіючого цукрового заводу в селі Нелипівці Кельменецького району.

У Чернівецькій області суд оштрафував мешканця села Нелипівці Кельменецького району за те, що той зняв на відео свій статевий акт з іншою особою та розмістив його на порносайті. Про це йдеться на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, - пише acc.cv.ua.

Зокрема, судом встановлено, що обвинувачений 2 жовтня 2018 року на території недіючого цукрового заводу в селі Нелипівці Кельменецького району за допомогою відеокамери на своєму планшеті незаконно зняв свій статевий акт з іншою особою. Потім цей відеозапис розмістив на сайті www.pornhub.com.

Згідно із висновком мистецтвознавчої експертизи у цьому відео містяться ознаки порнографії і воно належить до продукції порнографічного характеру. Таким чином, чоловік порушив частину 2 статті 301 КК України, а саме виготовлення, переміщення та розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру.

Обвинувачений уклав угоду із прокурором, яку Кельменецький районний суд затвердив та визнав чоловіка винним і призначив 1700 гривень штрафу. Крім того, чоловіку доведеться оплатити 1859 гривень, яку витратили на залучення експерта.

За матеріалами acc.cv.ua.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews