Активісти записали звернення до Зеленського і Гройсмана щодо ремонту Хотинської

25.06.2019 13:36   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Наразі планується зустріч міського голови Олексія Каспрука з пікетувальниками вулиці Хотинської.

Минув місяць після першого, попереджувального, перекриття вулиці Хотинської. Активісти від учора почали повторне безперервне перекриття, оскільки Уряд не виділив із держбюджету коштів на ремонт вулиці, - пише promin.cv.ua.
 
Сьогодні активісти прийшли до міської ради, аби висловити особисто Олексієві Каспруку своє невдоволення, оскільки вчора він публічно відмовився відвідати чернівчан на перекритті:
 
Нам пояснили, що коштів на ремонт у міському бюджеті немає. Минув місяць після першої акції, місяць ми просимо якихось активніших дій. Він - менеджер міста, ми його обирали, ми його роботодавці. 
 
Куди звертався Каспрук, кого просив про виділення і як загалом сприяв ремонту Хотинської. У які двері він стучав?
 
У присутності членів виконкому і журналістів ініціативна група чернівчан записала публічне звернення до президента Володимира Зеленського і прем'єрміністра Володимира Гройсмана. У ньому вони звернули увагу, що після повернення на посаду мер не сприяв ремонтним роботам у місті. Також вони вимагають, аби Каспрук вибачився перед активістами, яких назвав "політичними терористами".
 
Також претензії активісти висувають народним депутатам з Буковини, які жодним чином не посприяли ремонту частини міжнародної траси, зокрема ідеться про ексміністра інфраструктури Максима Бурбака.
 
Сьогодні активісти прийшли на засідання виконкому після чого всі поїхали на місце перекриття. А о 14 годині у міській раді активісти зустрінуться з мером.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews