Перепетії з Хотинською: активісти розблокували рух транспорту по вулиці

25.06.2019 20:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

"Гарячий" день для чернівчан. Як виборювали шанс на розуміння міського голови у Чернівцях.

Сьогодні від ранку у Чернівцях активісти вже вдруге розпочали безстрокове перекриття дороги на вулиці Хотинській. Таким чином чернівчани вимагали зустрічі з міським головою Олексієм Каспруком.
 
Однак, мер не поспішав на зустріч з активістами, тому людям довелося прийти до міської ради та під час засідання виконкому вирішувати нагальне питання щодо ремонту Хотинської. І навіть під час розмови Олексій Каспрук відмовлявся конкретизувати шляхи вирішення проблеми, - пише promin.cv.ua.
 
Результатом байдужості Каспрука стало продовження перекриття дороги на Хотинській, тому активістів запросили до міської ради.  Під час зустрічі громади та Олексія Каспрука було вирішено звернутися до Кабінету міністрів щодо виділення коштів на ремонт дороги по вулиці Хотинській.  
 
 
 
Так, завтра відбудеться чергове засідання Кабінету Міністрів, однак Олексій Каспрук на ньому не виступить, а на відвідання найближчих інших – не має часу:
 
"Завтра я не бачу змісту. Післязавтра сесія, надзвичайно важлива для чернівчан. Потім три дні вихідних, потім у мене відрядження за кордон давно заплановано" - виправдався мер.


Також наприкінці зустрічі, він відповів, що вибачатися за те, що назвав активістів «політичними терористами» не готовий. 
 
Відтак, як повідомили у прес-службі патрульної поліції, активісти все ж розблокували дорогу на Хотинській. Рух транспорту відновлено, - пише promin.cv.ua.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews