На Буковині поліцейські виявили водія напідпитку, якого розшукує поліція Одещини

01.07.2019 11:36   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Щоб уникнути відповідальності зловмисник запропонував правоохоронцям гроші.

Увечері 27 червня під час несення служби у місті Сторожинець наряд групи реагування патрульної поліції виявив 28-річного жителя села Буденець Сторожинецького району, який керував автомобілем «Volkswagen Passat» у стані алкогольного сп’яніння.

Під час перевірки документів поліція встановила, що чоловік розшукується співробітниками ГУНП в Одеській області за скоєння злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
 

Щоб уникнути відповідальності зловмисник запропонував правоохоронцям гроші. Працівники поліції відмовилися від неправомірної вигоди, повідомили керівництво про спробу підкупу та викликали слідчо-оперативну групу для документування кримінального правопорушення.

За фактом підкупу поліцейських внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews