На Буковині над прірвою застрягли три автівки в яких були діти

01.07.2019 14:10   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Рятувальникам вдалося врятувати постраждалих.

Рятувальники на Буковині надали допомогу водіям, які застрягли на гірській дорозі. 29 червня, о 21 год. 32 хв., до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в урочищі «Лужки» с. Виженка Вижницького району на гірській дорозі застрягли три автомобілі.
 
Повертаючись з відпочинку, одна автівка забуксувала в болоті, і водій не міг продовжити самостійно рух далі. На заблокованій вузькій гірській дорозі, позаду цього авто опинилося ще два автомобілі, в одному з яких перебували діти. Роз’їхатися у водіїв не було можливості через те, що з одного боку була гора, а з іншого – урвище.
 
На порятунок водіїв та пасажирів авто було направлено бійців 4 державної пожежно-рятувальної частини м. Вижниця. За допомогою спеціального автомобіля рятувальники відбуксирували авто, що застрягло у болоті, у безпечне місце та розблокували дорогу. Далі водії самостійно продовжили рух. Від Управління ДСНС України у Чернівецькій області залучались 1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews