Банкір на Буковині вкрав гроші у клієнтів банку

02.07.2019 12:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
За скоєне чоловіку загрожує три роки за ґратами.
 
Завідувач сектору роздрібного бізнесу філії одного з банків систематично підробляв засоби доступу до банківських рахунків, несанкціоновано втручався в роботу електронно-обчислювальних машинах та заволодів коштами громадян.
 
Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Чернівецької області.
 
Встановлено, що з листопада 2016 по жовтень 2017 року підсудний, маючи повний доступ до інформації по рахунках вкладників банку і самих рахунків, неодноразово підробляв документи і підписи вкладників. Відтак, він заволодів грошима громадян на загальну суму понад 75 тис. грн.
 
Чернівецький апеляційний суд підтримав позицію Чернівецької місцевої прокуратури та визнав винним колишнього банківського працівника.
 
За скоєне суд першої інстанції засудив чоловіка до 3 років позбавлення волі із позбавленням права обіймати певні посади в банківській сфері строком на 3 роки.
 
На підстав ст.75 КК України його звільнено від відбування основного покарання з випробуванням на три роки.
 
З вказаним рішенням прокуратура не погодилась та оскаржила його в апеляційному порядку.
 
Чернівецький апеляційний суд погодився з доводами прокурора-процесуального керівника, скасував рішення суду першої інстанції та постановив новий вирок, яким правопорушника засуджено до 3 років обмеження волі, з позбавленням права обіймати певні посади в банківській сфері строком на 3 роки.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews