Відкрився оновлений офіс Сторожинецького сервісного центру Пенсійного фонду

03.07.2019 21:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Сторожинеччинні розпочав роботу оновлений офіс сервісного центру Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.

На відкритті, яке провів, були присутні керівник пенсійної служби краю Михайло Романів голова Сторожинецької районної державної адміністрації Ярослав Бартош, органи місцевого самоврядування Сторожинеччини, духовенство, громадськість.

Сервісний центр оновлено відповідно до запроваджених Пенсійним фондом України єдиних стандартів обслуговування. Робочі місця з прийому громадян мають розподіл за видами послуг. З’явилися нові меблі для прозорого та відкритого прийому громадян. Головний критерій, яким керувались працівники Фонду при проведенні ремонтних робіт – створення зручних і комфортних умов для відвідувачів, дотримання корпоративного стилю при облаштуванні місць обслуговування.

«Ми постійно працюємо для максимальногонаближення послуг до людей, би вони були доступнішими та комфортнішими. Відсьогодні мешканці Сторожинеччини мають змогу відчути якість європейського обслуговування, на що ми дуже сподіваємось», – сказав начальник Головного управління Пенсійного фонду в Чернівецькій області Михайло Романів.

За матеріалами ЧОДА

 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews