Під час проведення Петрівського ярмарку в Чернівцях обмежать рух транспорту

04.07.2019 08:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Під час проведення міського свята «Петрівський ярмарок» з 5 липня 9 години до 24 години 7 липня буде заборонена стоянка транспортних засобів та частково обмежено рух транспортних засобів (крім транспорту організаторів та учасників ярмаркових заходів).

Заборона діятиме на площі Пресвятої Марії та вул.Турецькій на ділянці від вул. П.Сагайдачного до вул. А.Шептицького і вул. Шкільній на ділянці від вул. Головної до вул. Сучавської та повне перекриття руху транспорту на цих ділянках з 8 години 6 липня до 22 години 7 липня.

З 5 липня з 16 години заборонена стоянка транспортних засобів на вул. О.Гузар та вул. Садовій. 

З 21 години 5 липня до 8 години 6 липня буде часткове обмеження руху транспортних засобів (крім транспорту організаторів та учасників ярмаркових заходів), а з 8 години 6 липня до 22 години 7 липня повне перекриття руху транспорту на вул. Садовій на ділянці від вул.Головної до вул.Першотравневої, вул. Першотравневій, вул. О.Гузар на ділянці від вул. Головної до вул. Ю.Федьковича, вул. Братів Руснаків на ділянці від вул. Садової до вул. М.Кордуби та вул. М.Кордуби на ділянці від вул. Т.Шевченка до вул. Братів Руснаків.

Автоперевізникам всіх форм власності доручено організувати рух громадського транспорту з врахуванням вищезазначених  обставин.

За матеріалами http://chernivtsy.eu 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews