Каспрук зробив вигляд, що у Чернівцях немає проблем

05.07.2019 08:13   Джерело: Цікаві Чернівці
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Каспрук зробив вигляд, що у Чернівцях немає проблем і на два тижні поїхав з міста.

Про це пишуть Цікаві Чернівці.

Наприкінці минулого тижня Олексій Каспрук разом зі своїм найближчим оточення поїхав на два тижні до Канади на конференцію з реформ.

Яка користь від цього закордонного вояжу чернівчанам і за чий кошт Каспрук поїхав на американський континент – питання риторичні.

Головне полягає у тому, що Каспрук зробив вигляд, ніби у Чернівцях немає жодних проблем і можна спокійно летіти за океан і з розумним виглядом дискутувати про реформи та робити селфі на фоні гарних краєвидів.

З моменту свого поновлення на посаді Каспрук та наближені до нього громадські активісти зірвали практично усі сесії Чернівецької міської ради. Через це сотні важливих для чернівчан питань досі залишаються не розглянутими. У розпалі сезон ремонту доріг, який Каспрук усіма силами намагається саботувати. Фактично зірване засідання виконкому, яке мало відбутися 9 липня.

Є багато інших невирішених проблем життєдіяльності міста.

З іншого боку, чернівчани, які власними силами організували ремонт вулиці Щербанюка, чітко показали, що допомога бездіяльного міського голови їм абсолютно не потрібна.

В такому випадку, може Олексію Павловичу взагалі не варто 11 липня повертатися до Чернівців?

Автор: Андрій Тисовський

За матеріалами Цікаві Чернівці

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Цікаві Чернівці