У Чернівцях внаслідок бійки буковинцю проламали череп

08.07.2019 16:00   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

7 липня на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що у Садгірському районі міста Чернівців між двома чоловіками виник конфлікт, в результаті чого один із них отримав травми голови. 

На місце події оперативно виїхали екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група Садгірського відділення поліції. Проведеною перевіркою правоохоронці встановили, що під час суперечки 28-річний житель Новоселицького району наніс удар в область голови 41-річному жителю міста Чернівців. Після чого чернівчанин втратив рівновагу, упав на асфальтне покриття та втратив свідомість.

Працівники поліції одразу викликали швидку та надали потерпілому першу домедичну допомогу. Чоловіка доставили у лікарню швидкої медичної допомоги з попереднім діагнозом «перелом основи черепа».

За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews