Зловмисників, які катували та пограбували буковинську сім'ю, затримали

09.07.2019 09:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Двоє зловмисників у балаклавах увірвалися до помешкання чоловіка і, погрожуючи, забрали у нього гроші та два ноутбуки.

Злочин стався у селі Горішніх Ширівцях у ніч на 16-те травня. Двоє невідомих чоловіків у чорних балаклавах зайшли до будинку місцевого жителя. Зв’язавши господаря та погрожуючи йому дерев’яною битою, нападники заволоділи грошима й двома ноутбуками потерпілого.
 
За вказаним фактом слідчі Заставнівського відділення поліції того ж дня розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.
 
 
Проаналізувавши доказову базу, працівники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області та сектору кримінальної поліції Заставнівського відділення поліції встановили особи нападників. Ними виявилися двоє жителів району, віком 25 і 26-років. Старший із грабіжників уже був раніше судимий.
 
Спільно з бійцями спецпідрозділу «КОРД» оперативники здійснили низку обшуків за місцями реєстрації та проживання фігурантів злочину.
 
Поліцейські вилучили у зловмисників ноутбуки заявника, дерев’яну биту, пістолет іноземного виробництва калібру 8 мм і набої до нього.
 

Суд обрав грабіжникам запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Наразі триває досудове розслідування, проводиться низка експертиз. Працівники поліції перевіряють підозрюваних на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews