Поплавський: Винник – це наступний президент України

09.07.2019 17:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Відомий український співак Олег Винник – це наступний президент України- про це народний депутат та лідер «Аграрної партії» Михайло Поплавський заявив в ефірі програми «Правила життя» на телеканалі ZIK.

«Олегу Виннику близька ідеологія «Аграрної партії». І я, і він – генетичні українці, два патріоти, вийшли з села та добре знаємо проблеми селян. Зараз триває всеукраїнський тур на підтримку партії», – повідомив парламентар.

За його словами, у популярного співака Олега Винника є політичний потенціал.

«Хочу вперше сказати, що Олег Винник – це наступний президент України. Він зараз проходить підготовку до наступних президентських виборів, політичну підготовку по технологіях з Михайлом Поплавським», – заявив народний депутат.

Лідер «Аграрної партії» впевнений, що рейтинг політсили в дослідженнях соціологів значно занижений.

«На виборах до Верховної Ради «Аграрна партія» планує посісти друге або третє місце. Ми заміряли рейтинг у сільській місцевості, куди звичайні соціологи не доходять, там у нас 19%. А на виборах в об’єднані територіальні громади наша партія набрала 30черня 14%. Ось це реальні рейтинги», – підсумував Михайло Поплавський.

Нагадаємо, що відомий співак Олег Винник оголосив про підтримку «Аграрної партії» та бере участь у всеукраїнському турі на підтримку політичної сили.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews