У Чернівцях невідомий жорстоко побив жінку посеред вулиці

10.07.2019 13:51   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Нападник намагався пограбувати чернівчанку, яка поверталася додому.
 
У спальному районі Чернівців, поблизу спортивного майданчика школи №27 учора ввечері напали на жінку. Постраждала розповіла про інцидент у мережі Інстаграм, а також звернулася до поліції із заявою про напад.
 
За словами постраждалої, біля школи №27 вона звернула на доріжку, яка веде до в'їзду до Водограю. Там на неї й напав невідомий. Він безжально бив жінку кулаками в обличчя тавимагав грошей, прикраси та дорогоцінні речі.

Жінка почала кричати, не дивлячись на те, що нападник продовжував її бити. На щастя, поруч опинилися молода пара, тож нападник втік.

"Молода пара, провела мене до входу у водограй, а там єдина жінка вибігла з 22 будинку, викликаючи поліцію. Її син намагався догнати нападника. Той біг дуже швидко. Це чоловік не високого зросту, коротке волосся (лисоватий) був у сірій байці, шортах, шльопках, які загубив, коли тікав, вік приблизно 25-30 років; розмовляє російською", - написала постраждала Анна.

Камери біля пішоходного переходу на Черемоші, зафіксували як чоловік йшов весь шлях за жінкою.
null
Фото з мережі Інстаграм
 
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews