Постраждала жінка, на яку напав невідомий на вулиці Воробкевича, розповіла подробиці інциденту

10.07.2019 16:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
У поліції розслідують інцидент.
 
У спальному районі Чернівців, поблизу спортивного майданчика школи №27 учора ввечері напали на дівчину. Невідомий чоловік побив чернівчанку та намагався пограбувати. Постраждала Анна Гаврилець розповіла  подробиці нападу, - пише promin.cv.ua.
 
 
"Поверталася додому з центру. Біля 27 школи, повз затемнений тротуар, звернула до "Водограю". На мене напав чоловік, вдарив ліктем, почав бити і закрив рот. Я кричала, і чим дужче це робила, тим сильніше чоловік мене бив. Він говорив російською, я запам'ятала таку фразу: "Що ж ти нікак не вирубаєшся?". 
 
На мій крик почали сходитися люди. Він побачив сторонніх і почав тікати". 
 
 
Дівчину відвезли до Лікарні швидкої медичної допомоги, де її оглянув нейрохірург: серйозних травм черепа у неї не виявлено.
 
Камери спостереження зафіксували, що чоловік переслідував дівчину від готелю "Черемош". Постраждала написала заяву у правоохоронні органи.
 
У Відділі комунікації поліції Чернівецької області розповіли, що за вказаним фактом слідчі Шевченківського ВП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікаційною ознакою ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) ККУ. Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють нападника та його місцеперебування.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews