Поліція Кіцманщини розслідує ДТП з потерпілими (Фото)

11.07.2019 08:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Внаслідок зіткнення двох автомобілів тілесні ушкодження отримало подружжя з Прикарпаття та їхня малолітня донька.

Учора, 9 липня, приблизно о 23:30 у селі Дубівці 32-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat» не впорався з керуванням і допустив зіткнення з легковиком «Mercedes-Benz», що рухався попереду. Після зіткнення водій «Mercedes-Benz» в’їхав у вантажівку, яка була припаркована на узбіччі, а «Volkswagen Passat» виїхав за межі проїжджої частини та зіткнувся з деревом.

Під час аварії 42-річний водій «Mercedes-Benz», його 40-річна дружина і 7-річна донька отримали травми різного ступеня тяжкості. Потерпілих доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги. За результатами медичного освідчення встановлено, що водій «Volkswagen Passat» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

За вказаним фактом слідчі Кіцманського відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. На обидва легкові автомобілі накладено арешт.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews