З’їзд Аграрної партії обрав Михайла Поплавського лідером партії

15.07.2019 11:12   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

З’їзд Аграрної партії України офіційно обрав народного депутата Михайла Поплавського лідером політичної сили.

Про це повідомили на офіційній сторінці партії у Facebook.

«Михайло Поплавський обраний лідером Аграрної партії України на ХХІІ позачерговому з‘їзді партії», – говориться в повідомленні.

Раніше стало відомо, що Аграрну партію підтримав відомий український співак Олег Винник.

«Я підтримую Аграрну партію, бо мені близька її ідеологія. Я виходець з села. І я пишаюся цим. Якби я не був із села, якби я так тяжко не працював, як працюють люди на селі, я не досягнув би таких висот і не збирав сьогодні стадіони. Хотілося б, щоб наша сільська молодь не їхала в Європу, а навпаки, наше село стало європейським», – зазначив співак.

За словами експертів, персоналії Михайла Поплавського та Олега Винника додали Аграрній партії рейтингу та позитивно вплинули на її виборчу кампанію.

«За даними Українського інституту вивчення громадської думки, Аграрна партія за три тижні стрімко наростила рейтинг з 0,9% до 3,1%. Найбільш ймовірна причина – вдалий хід із залученням до кампанії Олега Винника.

Якщо до того в активі аграріїв був сільський електорат, пізніше додатково мобілізований медійною активністю Михайла Поплавського, то залучення Винника мобілізувало на користь аграріїв ще й частку виборців-жінок», – заявив політичний експерт Олексій Голобуцький.

До того ж, на думку Голобуцького, явка у сільській місцевості буде більшою, ніж у міській.

«Крім того, варто зважати на специфіку сільського електорату: з цих виборців практично ніхто не їде у відпустку влітку. Тобто, явка в сільській місцевості очікується більшою, ніж у містах. І це також цілком може зіграти на користь Аграрної партії», – пояснив він.

На думку політичного експерта, Аграрна партія Поплавського зможе перетнути 5% бар’єр та потрапити в парламент.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews