У мережі з'явилося відео підкупу парафіян церкви довіреною особою кандидата у нардепи

16.07.2019 09:34   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Жінка пропонує 20 тисяч гривень за кандидата у народні депутати Максима Бурбака.

Іван Гешко опублікував у мережі «Facebook» відео-запис, на якому директор Заставнівського територіального центру соціального обслуговування Лілія Семенюк заносить до церкви 20 тисяч гривень від кандидата в народні депутати Максима Бурбака.

За цим фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 160 Кримінального кодексу України (Підкуп виборця, учасника референдуму). Проводиться досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області. 

Нещодавно в мережі фейсбук з’явився аудіозапис зустрічі довіреної особи кандидата в народні депутати по 204 Максима Бурбака в одній із церков Заставнівського району.

Представник Бурбака, як стверджують джерела депутат Заставнівської міськради Юрій Українець, приїхав у село Вікно до церкви де передав церковній громаді від Максима Бурбака 20 тисяч гривень та попросив підтримати на виборах до парламенту лідера парламентської фракції «Народний фронт» Максима Бурбака.

За матеріалами nb.cv.ua.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews