Активісти, які перекривали Хотинську у Чернівцях, поскаржилися поліції на бездіяльність посадовців

16.07.2019 10:44   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Активісти добу перекривали вулицю Хотинську, вимагаючи капітального ремонту.

Зранку і до вечора 15 липня активісти перекривали рух вулицею для вантажівок  з боку Нового Кисилева та Боян. 

"Ми змушені виходити на дорогу та перекривати рух вантажних авто, які рухаються вул. Хотинською, розбиваючи і без того неякісне покриття. КМУ, в особі п. Гройсмана не звертає уваги на звернення влади м. Чернівці та громади міста на стан відрізку маршруту М 19" - повідомив Юрій Ковалець. 

Сьогодні активіст ІА АСС, що акцію призупинили, дорогу розблокували. Поруч із тим ініціативна група звернулась до Адміністрації Президента. Також активісти написали заяву до Нацполіції області щодо бездіяльності чиновників міської ради, доведення доріг до аварійного стану, невиконання приписів та вимог патрульної поліції про усунення аварійності на дорогах міста.

У 2018 році було патрульною поліцією було складено понад 400 протоколів про аварійність доріг, цього року вже є 200 аналогічних протоколів, на які ніхто не відреагував, кажуть активісти.

Безстрокова акція триватиме, доки уряд на прислухається до громади і не виділить 195 мільйонів гривень на капітальний ремонт Хотинської, каже Юрій Ковалець.

За матеріалами ІА АСС.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews