Буковинка спричинила ДТП внаслідок якої постраждали вісім людей

18.07.2019 19:33   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Через безвідповідальність жінки серед постраждалих опинилося немовля.
 
На Хотинщині внаслідок зіткнення двох мікроавтобусів госпіталізовано 8 потерпілих, серед яких і новонароджена дитина. «Mercedes Benz Vito» і «Volkswagen T5» зіткнулися 17-го липня приблизно о 22 годині у селі Данківці Хотинського району.
 
На місці події поліцейські встановили: під час виїзду на головну дорогу 21-річна водійка автомобіля «Mercedes Benz Vito» не надала перевагу в русі і допустила зіткнення з мікроавтобусом «Volkswagen T5» під керуванням 23-річного жителя Заставнівського району.
 
Загалом, в обох транспортних засобах на момент аварії перебувало 11 дорослих і немовля. Усіх учасників автопригоди доставили до Хотинської районної лікарні для обстеження, 8 з них госпіталізували з травмами різного ступеню тяжкості.
 
Водійку автомобіля «Mercedes Benz Vito» поліцейські затримали в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. За вказаним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews