Житель Сокирянщини вирощував на присадибній ділянці «траву щастя»

19.07.2019 10:08   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Герцаївському районі виявлено незаконне зберігання конопель, житель Сокирянщини вирощував вказані нарковмісні рослини на власній присадибній ділянці. 

Під час проведення заходів з протидії незаконному обігу наркотиків працівники Сокирянського відділення поліції здійснили санкціонований обшук у господарстві 43-річного жителя села Ожеве. У господарському приміщенні поліцейські виявили висушене листя конопель і приблизно 20 грамів канабісу. Крім цього, порушник вирощував коноплі на своїй присадибній ділянці.

Зразки вилучених нарковмісних рослин та подрібнену наркотичну речовину слідчі Сокирянського відділення поліції направили на експертизу. 

Наразі тривають досудові розслідування у кримінальних провадженнях, розпочатих за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews