На Буковині сталося дві ДТП з потерпілими

22.07.2019 10:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Постраждалу жінку-пішохода та водія Фольксвагена госпіталізували.

Перша автопригода сталася у селищі Красноїльськ Сторожинецького району. 25-річний водій автомобіля «Mercedes» не впорався з керуванням і збив жінку-пішохода. З черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку 43-річну місцеву жительку госпіталізували до лікарні.
 
Ще одну ДТП задокументували поліцейські Кіцманського відділу поліції. Зокрема, у селі Зеленів 42-річний водій автомобіля «Volkswagen» не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Під час аварії чоловік отримав тілесні ушкодження. З попереднім діагнозом «політравма» потерпілого доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги.
 
За вказаними фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Для встановлення причин та обставин автопригод призначено низку експертиз.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews