На Буковині застримали сім злочинних угрупувань

24.07.2019 11:28   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Рівень злочинності в області знизився на 6%.

Рівень злочинності на Буковині зменшили на 6% у порівнянні з минулим роком. Про це повідомили правоохоронці під час розширеної наради керівництва ГУНП про результати роботи поліції Буковини за перше півріччя 2019 року.
 
Зокрема, протягом першого півріччя припинили діяльність 7 організованих злочинних груп у сфері грального бізнесу, корупції, розкрадання державних коштів, незаконного обігу наркотиків. В ході слідства встановили особи 22 учасників ОЗГ та довели їхню причетність до 86 злочинів.
 
Також у рамках спецоперації «Зброя та вибухівка» та місячника добровільної здачі зброї з незаконного обігу правоохоронці вилучили 62 одиниці зброї та 3000 боєприпасів. Водночас громадяни добровільно здали понад 200 одиниць зброї та понад 800 боєприпасів.
 
Від початку року на 50% зросла ефективність документування збуту наркотиків (з 48 до 70). Поліціянти припинили діяльність 3 нарколабораторій, 7 наркопритонів, 4 організованих злочинних груп. З незаконного обігу вилучені понад півсотні кілограм наркотичних засобів та кілька десятків  кілограм амфетаміну.
 
Також цьогоріч правоохоронцям вдалося розшукати всіх 96 зниклих безвісти неповнолітніх.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews