У Берліні знайшли вбитою молоду дівчину з Буковини

28.07.2019 13:52   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Жінка була в Німеччині на заробітках, а вдома на неї чекала маленька донечка.

У Берліні знайшли мертвою з ознаками вбивства мешканку Заставни. Про це повідомляє видання Заставна Сьогодні.
 
Жінка, яка має маленьку донечку, поїхала на заробітки до Берліну. Там вона винаймала квартиру, в якій і знайшли її понівечене тіло з ознаками вбивства. Як виявилося, жінку вбив власник квартири. Його вже взяли під арешт. Інші деталі смерті жінки з’ясовують.
 
Про трагічний інцидент написали ЗМІ Берліну:
 
У ніч на четвер стався злочин на вулиці Бургемейстерштрассе в Темпельхоф. Там виявили тіло жінки. У квартирі був заарештований чоловік. Він підозрюється у вбивстві жінки. На тілі жінки виявлено чисельні ножові поранення.


У передпокої будинку екстрена служба побачила картину жахів. У коридорі хмарочоса на наступний день після злочину на підлозі було видно сліди крові і потертостей, що свідчить про насильницький злочин. Однак поліція не хотіла давати більше подробиць з посиланням на триваюче розслідування. Труп 25-річної жінки був знайдений в четвер, йдеться в повідомленні.


Жінка 25-річна мешканка багатоповерхового хмарочоса. Підозрюваний у вбивстві - 64-річний німець. Чоловік був відомий жителям будинку.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews