У буковинських десантників відбудеться день відкритих дверей

06.08.2019 20:57   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З метою популяризації та підвищення престижу військової служби у Збройних Силах України, зокрема в елітних підрозділах ДШВ, формування у громадян Буковини почуття патріотизму, у рамках військово-патріотичного виховання молоді, 8 серпня 2019 року о 10.00 у військовій частині, що розташована за адресою м. Чернівці, вул. Січових Стрільців 6 (колишня м. Олімпіади) відбудеться День відкритих дверей для громадян, які хочуть стати потенційними військовослужбовцями-контрактниками цієї частини або будь якої іншої військової частини Збройних Сил України.

Під час даного заходу можна буде ознайомитися з:

- життєдіяльністю буковинських десантників;

- зразками бойової техніки, яка перебуває на озброєнні у наших десантників;

- усім спектром підготовки військовослужбовців до стрибків з парашутом;

- історією військової частини яка брала участь у низці миротворчих місій на території інших держав, а з перших днів російської агресії проти України захищає східні кордони нашої держави;

Представники ж фінансової служби частини розкажуть присутнім про те, яка заробітна плата чекає на тих, хто укладе контракт.

Кожен, кому сподобається у десантників, зможе отримати погоджувальний лист від командування частини для оформлення документів щодо підписання угоди на військову службу за контрактом.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews