Чернівецька область: рятувальники проводять профілактичну роботу в житловому секторі

07.08.2019 21:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Співробітники Управління ДСНС області регулярно інформують населення, нагадуючи громадянам правила пожежної безпеки.

Цього разу такий рейд провели працівники Сокирянського районного сектору у місті Сокиряни. Рятувальники розповіли місцевим мешканцям про небезпеку перевантаження електромережі у домі, закликали не вмикати одночасно велику кількість електроприладів у розетку, пояснили, чому важливо слідкувати за розведеним багаттям, що розпалюють на подвір’ї. Працівники Служби порятунку звертали увагу людей, що запобігти пожежі – завжди легше, ніж пізніше її ліквідувати, а тому слід дотримуватись правил безпеки.

У Хотинському районі рятувальники також провели роз’яснювальну роботу із жителями села Недобоївці. Вони  спонукали громадян бути обережним у поводженні з вогнем, адже нерідко пожежа розгорається від найменшої іскри – сірника, недбало кинутого недопалка тощо. Рятувальники наголосили місцевим жителям, що необхідно слідкувати за цим та не ігнорувати інших важливих правил, що допоможе попередити загорання.

Щоб інформацію від вогнеборців місцеві мешканці змогли й надалі розповсюджувати серед інших, рятувальники вручали їм листівки на протипожежну тематику.

Прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews