Вулицю Руську у Чернівцях заасфальтують до кінця року, - Володимир Бешлей

15.08.2019 21:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Через аварійні підземні комунікації об’єкт виявився значно складнішим, ніж був «на папері».
 
Ділянка вулиці Руської від Сагайдачного до Шевченка виявилася значно складнішим об’єктом, ніж була «на папері». Про це пише promin.cv.ua.
 
- Вулиця просто пронизана павутиною з хаотично облаштованих мереж. Там і мережі зв’язку, і газопровід. А водопровідні труби взагалі в аварійному стані. На одній із труб, яку ми замінювали, не було «живого» місця – лише болти, чопи та шви від зварки, - каже Володимир Бешлей, директор Департаменту ЖКГ.
 
Найближчим часом профільна комісія проведе нараду, аби визначити – вкривати вулицю лише нижнім шаром чи стелити ще й верхній.
 
- Під час обстеження ґрунту ми з’ясували, що фундаменти будинків там недостатньо міцні, аби витримати роботу важкої техніки. Тож, можливо доведеться обмежитися лише нижнім шаром асфальту. Проте, останні слово буде все ж за фахівцями, - каже директор департаменту ЖКГ.
 
У будь-якому разі, до кінця року вулицю повинні завершити. Про це запевнив Володимир Бешлей. Наразі комунальники разом із підрядником замінили підземні мережі, під'єднали будинки до нового водпроводу, облаштували "корито" та на початку вересня розпочнуть стелити асфальт.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews