На Буковині сталася стрілянина. Є поранені

18.08.2019 11:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Охоронцям кордону довелося стріляти у позашляховик, який намагався прорватися через кордон.

Сьогодніблизько 3-ї ночі, прикордонники Путильського району намагалися зупинити позашляховик, який на швидкості намагався прорватися через кордон з населеного пункту Шепіт.

На вимогу зупинитися водій засліпив світлом фар охоронців кордону та скерував позашляховик на прикордонників. Правоохоронцям довелося відкрити вогонь, здійснивши попереджувальні постріли у повітря. Однак це не зупинило поругшника, тож прикордонникам довелося спрямувати зброю у сторону коліс авто. Позашляховик зупинився, після цього водій повідомив, що в салоні авто є поранений. Чоловіка доставили до лікарні. 

 

За даним фактом прикордонники відразу поінформували співробітників Нацполіції, військову прокуратуру та інші правоохоронні органи. Наразі тривають слідчі дії.

Також, Головою Державної прикордонної служби для об’єктивного та неупередженого з’ясування всіх обставин, зокрема і правомірності застосування зброї призначено службове розслідування. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews