На Буковині поліція розслідує дві ДТП з потерпілими (Фото)

26.08.2019 19:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

25-го серпня автопригоди сталися у Кельменецькому та Новоселицькому районах. Під час дорожньо-транспортних пригод постраждали четверо осіб.

null
 

У ніч на 25-те серпня у селі Вороновиця сталося перекидання мінівена. На місці події слідчо-оперативна група Кельменецького відділу поліції встановила, що 33-річний водій «Volkswagen Sharan» не вибрав безпечної швидкості руху та допустив з’їзд автомобіля в кювет з подальшим перекиданням.

null
null
Фото з мережі Інтернет

Внаслідок ДТП травмувалися пасажири мінівена, віком 31 і 33 роки. З травмами різного ступеня тяжкості потерпілих госпіталізовано до лікарні. За результатами медичного освідування встановлено, що водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Інша автопригода сталася вранці у Новоселицькому районі. На польовій дорозі між селами Подвірне та Стальнівці зіткнулися автомобілі «Volkswagen Caddy» і «Volkswagen Passat». Під час зіткнення обидва водії отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

null
 

За вказаними фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews