У Чернівцях п’яний водій намагався дати патрульним поліцейським 100 євро хабара

27.08.2019 09:24   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Патрульні відмовилися від хабара.

Вчора о першій годині ночі на вулиці вулиця Кобзарській за порушення Правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили автомобіль «Mercedes E270».

 
Під час спілкування правоохоронці помітили, що у водія присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння, проте громадянин тримаючи в руці грошові кошти просив не проводити огляд.
 
Неодноразово охоронці порядку попереджали водія про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди та попри слова інспекторів водій залишив кошти (100 євро), які до того тримав у руці, на задньому сидінні службового транспортного засобу.
 
Патрульні одразу відсторонили чоловіка від службового авто. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Чернівецького ВП.

На водія складено протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування у стані сп'яніння) та винесено постанову за ч.2 ст.122 КУпАП.

 
Загалом, за минулу ніч правоохоронці виявили4-х нетверезих водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews