Учасник Чернівецької делегації став всеукраїнським Студпрезидентом

28.08.2019 07:49   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

За підтримки управління молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації команда Чернівецької області взяла участь у  фіналі ХХІ Міжнародної програми «Студентська республіка-2019», який проходив з 23 по 26 серпня 2019 року на території  СОТ «Прибрежний» на Херсонщині (с. Лазурне, Скадовський район, Херсонська обл.), на узбережжі Чорного моря. Тема цьогорічного фестивалю «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління».

На фінал Студреспубліки-2019 з’їхалися активні студенти, прогресивна молодь, провідні українські й іноземні експерти аби попрацювати над важливими темами для поступу України: освіта та нова індустріалізація. Всього жфінал-фестиваль відвідали близько 400 людей з усіх куточків України.

Впродовж 3-х днів учасники брали участь у потужній оргдіяльнісній грі на тему цьогорічного фестивалю та яскравій  мульти-фестивальній  частині.

Безліч різноманітних суб-фестивалів: «Студентська Мафія», «Фестиваль аматорського відео», Фото-конкурс «Спалах емоцій», «Нічна туса», «Денна туса», «Кубок КВН», «Леся-фест», «Екстер-фест» і багато інших активностей, серед яких звісно  було обрано «Першу Леді» й визначено кращих соціальних музикантів/ок у Music Live Awards.

Команда Буковини змогла підтвердити свій високий статус серед інших регіонів України, будучи традиційно однією з найактивніших.

Кожного року саме на фіналі Міжнародної програми «Студентська республіка» обирається всеукраїнський Студпрезидент яким цьогоріч став учасник команди з Чернівецької області – Владислав Маєр. Традиційно наша команда зосередилась на найважливішій частині Студреспубліки – оргдіяльнісній грі, у рамках якої іще двоє представників області стали Студдепутатами.

Окрім того, Чернівецька команда привезла додому майже половину можливих нагород та цінних призів отриманих на суб-фестивалях.

Як зазначила діюча голова відокремленого підрозділу ВМГО «Студентська Республіка» у Чернівецькій області Наталія Костинюк: «Чернівецька команда має потужні традиції участі у фінальному етапі міжнародного проекту «Студентська Республіка» та 2 рази, у 2011 та 2012 роках, представники Буковини виборювали посаду Студентського президента України, відповідно це почесне звання шляхом виборів здобували Андрій Кравець та Володимир Палагнюк».

За матеріалами ЧОДА

 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews