Минулої доби на Буковині сталося тринадцять пожеж

28.08.2019 22:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Підприємець намагався врятувати майно ресторану, а автівка загорілася після зіткнення.

27 серпня у селі Банилів Вижницького району виникла пожежа у господарській кімнаті в будівлі ресторанно-розважального комплексу. За попередніми висновками фахівців, у приміщення замкнула електромережа.
 
Власник, помітивши дим з будівлі, викликав рятувальників. При цьому, намагаючись врятувати майно з кімнати, 43-річний чоловік отримав опіки. Травмованого госпіталізували у Вижницьку центральну районну лікарню для обстеження і надання необхідної медичної допомоги. Пожежу ліквідували рятувальники з міст Вижниця та Вашківці, а також місцева пожежна команда села Мілієве на площі 30 кв.м. Вогнеборці запобігли поширенню вогню та врятували від знищення будівлю.
 
У місті Чернівці на вул. Головній рятувальники виїжджали на гасіння пожежі, що виникла внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Від зіткнення двох автівок в одній із них, автомобілі «DAEWOO SENS» сталася розгерметизація паливної системи автомобіля з подальшим займанням авто. Вогнеборці Групи пожежогасіння Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ліквідували пожежу. Полум’я знищило моторний відсік та пошкодило салон автомобіля.
 
Решта пожеж упродовж доби мали місце у Кельменецькому, Сокирянському, Новоселицькому, Герцаївському, Сторожинецькому, Кіцманському районах області. При цьому, 5 разів рятувальники виїжджали на ліквідацію пожеж на відкритих територіях. Зокрема, у місті Чернівці на вул. Краєвидній пожежа, спричинена загоранням чагарників на відкритій території, перекинулася на огорожу приватного домоволодіння. Вогонь вчасно помітили місцеві жителі, викликали рятувальників і ті ліквідували пожежу. Вогонь знищив 200 кв. м чагарників та 40 кв.м огорожі.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews