П'яний водій у Чернівцях намагався підкупити поліцейських

29.08.2019 12:36   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Співробітник поліції повідомив про спробу надання хабара. Отримавши інформацію про корупційні дії, за вказаною адресою виїхали працівники Чернівецького відділу поліції.

На місці події правоохоронці встановили, що під час патрулювання вулиць міста Чернівці, поліцейські помітили автомобіль «Mercedes-Benz», водій якого порушував Правила дорожнього руху.

Під час спілкування з 40-річним кермувальником працівники поліції виявили у нього характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Коли правоохоронці запропонували водію пройти тест на стан сп’яніння, порушник запропонував їм неправомірну вигоду у сумі 100 євро, щоб уникнути адміністративної відповідальності. Попри відмову поліцейських від хабаря, чоловік залишив кошти у службовому автомобілі поліції.

За вказаним фактом слідчі Чернівецького відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Речові докази правопорушення вилучено, проводиться досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews