Підприємців Буковини запрошують до участі у семінарі представництва ЄС

29.08.2019 20:38   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Запрошуються підприємці області, фахівців з підготовки, проведення та участі у міжнародних торговельних форумах та виставках до участі у семінарі «Участь у європейських торговельних форумах та виставках: можливості для українського бізнесу», який проведе Представництво ЄС на базі Центру розвитку місцевого самоврядування (вул. Університетська, 20) 3 вересня з 15:00 по 18:00. 

Також для учасників заходу є можливість висвітлити свою діяльність у цій сфері.

Серед основних тем заходу: просування товарів і послуг в Європейській Мережі Підприємств, EEN календар як ефективний метод пошуку спеціалізованих бізнес-заходів та контактів, досвід  та практичні поради участі в торговельних форумах та виставках ЄС, тощо.

«Будуймо Європу в Україні» - інформаційна кампанія Представництва ЄС в Україні, спрямована на підвищення рівня обізнаності українців щодо політики Європейського Союзу, відносин між Україною та ЄС, Угоди про асоціацію, а також щодо Глибокої та всеосяжної зони вільної торгівлі.

Відповідальні за організацію та проведення заходів: Всеволод Верещагін, +38 095 687 70 88,vvereshchagin@internews.ua, Станіслав Корольков, +38 099 455 23 75, skorolkov@internews.ua.

За матеріалами ЧОДА

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews