Учні чернівецьких шкіл залишилися без харчування

02.09.2019 21:26   Джерело: CvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Начальник управління освіти Сергій Мартинюк жодної проблеми у цьому не вбачає.

Практично напередодні нового навчального року з’ясувалося, що у 18 навчальних закладах міста зірвано процес харчування.

 
Тож, сьогодні у Ратуші зібралися депутати, члени виконкому та чиновники, аби з’ясувати, хто у цьому винен.

Суть ситуації полягає у тому, що тендер за переговорною процедурою на організацію харчування у цих закладах виграв один підприємець. Однак, фірма «Мега-Крокус», яка раніше годувала дітей, запідозрила керівництво управління освіти у корупційній змові з підприємцем-переможцем та звернулася зі скаргою до Антимонопольного комітету.

 
Начальник міського управління освіти Сергій Мартинюк про усі ці підводні течії знав, але особливо не переймався тим, що учні, особливо початкових класів, залишаться без сніданків та обідів. Тепер же, коли стурбовані батьки забили на сполох, Мартинюк радить їм давати дітям з собою «водичку, бананчик, бутербродик» та раніше забирати їх зі школи, - пише promin.cv.ua.
 
З огляду на абсолютну бездіяльність Сергія Мартинюка, секретар виконкому міської ради Антоніна Бабюк запропонувала скликати позачергові засідання виконкому та сесії міськради, аби вирішити проблему із харчуванням учнів, а також провести службове розслідування відносно начальника управління освіти, який допустив таку ситуацію.   

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews