Кращі підприємці Буковини отримали нагороди

04.09.2019 08:16   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Третього вересня в.о. голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець привітав підприємців краю з нагоди Дня підприємця з їх професійним святом.

«Нині підприємництво розвивається у важких умовах. Проте завдячуючи саме вашій роботі в нас є позитивні тенденції як в Україні, так і на Буковині: в області зареєстровано близько 60 тис. підприємців. Лише за перше півріччя 2019 року майже 2 млрд. грн. податків різного типу надійшло до місцевих бюджетів - вже на 20% більше, ніж торік. 

Ми вдячні вам, і принагідно хочу зауважити, що цьогоріч за оцінками Кабінету Міністрів України Чернівецька область займає 3 місце серед регіонів з розвитку малого та середнього бізнесу».

Запевняю, що ми й надалі залишатимемся партнерами для вас. В нас започаткована обласна програма підтримки підприємництва з погашення відсотків за кредитами в підприємницькій діяльності. Торік 11 осіб на конкурсі скористалися такою послугою, це майже пів мільйона, вона продовжує діяти і цьогоріч".

Кращі підприємці краю отримали почесні відзнаки ОДА "100 років Буковинському Віче" та Почесні грамоти облдержадміністрації.

Ювілейною відзнакою "100 років Буковинському Віче" нагородили Тітуса Скрипу, приватного підприємця; 

Почесними грамотами ОДА - Світлану Ковальову - фізична особу-підприємця, Глибоцький район, с. Валя-Кузьмина;
Юрія Корпана - директора МПП "Красток" Долішньошепітська сільська рада, село Лопушна;

Ігоря Мисевича, засновника підприємства ПП "Артон" м. Чернівці;

Столера Василя - фізичну особу-підприємця, Сторожинецький район, с. Буденець;

Туряка Миколу -  фізичну особу-підприємця, Конятинська сільська об'єднана територіальна громада, село Яблуниця.

За матеріалами ЧОДА
 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews