Понад 11 тисяч юних буковинців пішли у 1 клас

04.09.2019 19:19   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Про це повідомила в.о. директорки Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Ірина Ісопенко під час прес-конференції.

"Дітки навчатимуться у 566 класах. Для належної організації освітнього процесу від початку року підготували 1302 вчителів початкових класів, 660 вчителів іноземних мов, 211 вчителів мистецтв, 251 вчитель фізичного виховання, та 427 керівників закладів освіти (завідувачів філіями)", - повідомила Ірина Ісопенко.

Вона також зауважила, що вже вдруге кожен буковинський першокласник отримає ігрові набори LEGO, котрі будуть доставлені до закладів освіти області у жовтні.

Говорячи про інвестиції в освіту, освітянка підкреслила, що цьогоріч область отримала понад 263 млн. грн. на розвиток освіти, створення та надання якісних освітніх послуг, відновлення, реконструкцію та будівництво закладів освіти, створення навчально-реабілітаційних центрів.

 
За матеріалами ЧОДА
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews